КАТЕГОРИИ

Избрана Производи

за нас

Фужоу CrysPack опто-електронски технологија копродукции, Ltd е професионална снабдувач пакет за деликатни и прецизност производи. CrysPack дизајни креативно и се развива со текот на времето да им понуди на чиста и безбедна пакет за нашите клиенти. Со напредна опрема и умешен вработените, CrysPack произведува видови на пакети и различни материјали за пакување ефикасно. CrysPack главни производи се: мембрана кутии, леплива кутии (гел кутии) ...

Прочитај повеќе

Вести & НастаниLeave Your Message