kategori

Produk Artikel

Tentang Kami

Fuzhou CrysPack Opto-Electronic Téhnologi Co., Ltd nyaeta hiji pakét supplier profésional pikeun alus jeung precision produk. CrysPack desain kreatif tur tumuwuh jeung kali nawarkeun paket beresih jeung aman konsumén urang. Jeung alat-alat canggih jeung karyawan pinter, CrysPack ngahasilkeun tipe bungkusan sarta sagala rupa bahan kemasan éfisién. produk utama CrysPack urang kaasup: buleud mémbran, buleud caket (buleud gél) ...

Maca deui

News & Kajadian